ALGEMENE VOORWAARDEN

Natuurlijk dient u bij aankoop van een van onze producten uw gegevens op te geven. Hier gaan wij echter zeer zorgvuldig mee om. 
Meer weten? Lees dan even onze Algemene Voorwaarden. 


1 RETOURBELEID
Daar wij met producten werken met een beperkte houdbaarsheiddatum zijn wij praktisch niet in staat om retourverzoeken te aanvaarden.
Indien u echter een verkeerd product heeft ontvangen kunt u steeds contact opnemen met ons via wijnactie@afskip.be . Dan kijken wij samen naar een gepaste oplossing.

2. VERZENDING
Wij leveren de door u bestelde producten op het door u gekozen ophaalpunt.
U bent zelf verantwoordelijk voor de ophaling van uw bestelling op het gekozen ophaalpunt. Kijk zeker de beschikbare data na voor u een bestelling plaatst. 
Wij doen ons uiterste best om alle producten tijdig in de ophaalpunten te krijgen. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden indien door overmacht bepaalde producten niet op tijd in het ophaalpunt beschikbaar zouden zijn. 

3. PRIVACYBELEID
3.1 WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?
Wanneer u iets in onze winkel koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonsgegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres.
Wanneer u in onze winkel rondkijkt, ontvangen we automatisch het IP-adres van uw computer en komen we meer te weten over uw browser en besturingssysteem.

3.2 E-MAIL MARKETING
Met uw toestemming kunnen we u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.
Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan tijdens het afrekenen van uw bestelling. Uitschrijven kan natuurlijk altijd. Hiervoor is een optie voorzien onderaan elke mail.

3.3 TOESTEMMING
Wanneer u ons persoonsgevens verstrekt bij voltooiing van een transactie, controle van uw creditcard, plaatsen van een order, regeling van een levering of retour van een aankoop, gaan we ervan uit dat u instemt met het verzamelen ervan en het gebruik voor die specifieke reden.
Indien we uw persoonsgegevens vragen voor een secundaire reden, zoals marketing, zullen we u ofwel direct om uw expliciete toestemming vragen, of u de kans bieden om te weigeren.

3.4 TOESTEMMING INTREKKEN
Indien u, na eerder ingestemd te hebben, u bedenkt, kunt u uw toestemming voor contact door ons, voor het verzamelen, gebruiken of bekendmaken van uw gegevens, op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via wijnactie@afskip.be of door ons te schrijven op: AFS Comité KIP, Jacob Van Maerlantstraat 31, 8500 Kortrijk, Belgium.

3.5 OPENBAARMAKING
Wij kunnen uw persoonsgegevens openbaar maken indien de wet ons daartoe verplicht of indien u onze Algemene Voorwaarden niet naleeft.

3.6 PARTNERS
Onze winkel wordt gehost door One.com. Zij registeren onze bezoekers. Hiervan slaan zij enkel uw ip-adres, welke internetbrowser en welk besturingssysteem u gebruikt.
Voor ons e-commerceplatform doen wij beroep op WordPress en WooCommerce. Zij bieden ons het online e-commerce platform dat ons toelaat onze producten en diensten aan u te verkopen. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag en databases van AFS Comité KIP gehost door One.com. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall.

3.7 BETALING
Indien u kiest voor een direct payment gateway om uw aankoop te voltooien, dan kan onze gateway via derden uw creditcardgegevens voor dat doel gebruiken. Zie 3.8.

3.8 DIENSTEN VAN DERDEN
Derden waarop wij een beroep doen zullen uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover zij dat nodig hebben om de diensten die zij ons bieden, uit te voeren.
Bepaalde derde partijen die diensten aanbieden, zoals payment gateways en andere betaaldiensten, hebben hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die wij hen verplicht moeten verstrekken in verband met uw aankoopgerelateerde transactie. Voor deze aanbieders raden wij aan dat u hun privacybeleid leest zodat u begrijp in welke mate zij uw persoonsgegevens zullen verwerken.
U moet er vooral rekening mee houden dat bepaalde providers gevestigd zijn in of faciliteiten hebben die gevestigd zijn in een ander rechtsgebied dan het uwe of het onze. Indien u ervoor kiest om met een transactie door te gaan waarvoor de diensten van derden nodig zijn, dan kan uw informatie onderworpen worden aan de wetten van het/de rechtsgebied(en) waarin die dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden. Zodra u de website van de winkel verlaat of naar een website of toepassing van derden wordt geleid, bent u niet langer onderhevig aan dit privacybeleid of de algemene voorwaarden van onze website.

3.9 LINKS
Wanneer u in onze winkel op links klikt, kunt u weggeleid worden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacyhandelingen van andere sites en raden u aan om hun privacyverklaring te lezen.

3.10 BEVEILIGING
Om uw persoonsgegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de beste praktijken uit de branche om ervoor te zorgen dat ze niet verloren raken, misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd worden. Indien u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie geëncrypteerd door middel van secure socket layer technologie (SSL) en bewaard met een AES-256 encryptie.

3.11 MINIMUMLEEFTIJD VOOR TOESTEMMING
Door deze site te gebruiken verklaart u dat u minstens meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats en dat u ons de toestemming heeft gegeven om een van uw minderjarige afhankelijken deze site te laten gebruiken.

4 WIJZIGINGEN AAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN
Wij behouden ons het recht voor om onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk ze dus regelmatig.
Wijzigingen en verduidelijkingen worden met onmiddellijke ingang van kracht na het publiceren op de website.
Indien we materiële wijzigingen aan dit beleid doorvoeren, zullen we u hier op de hoogte brengen dat het bijgewerkt is, zodat u op de hoogte bent van welke gegevens we verzamelen, hoe we ze gebruiken en onder welke voorwaarden we ze, in voorkomende gevallen, gebruiken en/of openbaar maken.
Indien onze winkel wordt gekocht door een andere onderneming of ermee wordt samengevoegd, dan kunnen uw gegevens aan de nieuwe eigenaren worden overgedragen zodat we aan u producten kunnen blijven verkopen.